Bilete BIFF / Expirat / 24.02 - 24 feb '19, ora 20:00 - Expirat Halele Carol

BIFF / Expirat / 24.02

Expirat Halele Carol, București

duminică, 24 februarie '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

BIFF - adică B - Bazooka, I - Ioana, F - Florin, F - Filip - aduc muzica celor de la Vulfpeck pe scena de la Expirat Halele Carol.

Unchi, nepot/fiu, frate/tată, mamă și poate un bunic, asta ar fi familia care ar reprezenta trupa BIFF în ziua de 24 februarie 2019, la Expirat în București. Și numele e inspirat! Pe lângă pozitivismul care ni-l transmite cuvântul în sine, el este un acronim:
B - Bazooka, I - Ioana, F - Florin, F - Filip

Cel din urmă, este cel dintâi, de fapt! Filip - https://www.youtube.com/watch?v=FuX3f7IOPIo - pianist & keyboardist - 11 ani, elev al Colegiului de Muzică George Enescu, a fost scânteia care a generat acest proiect, muzica celor de la Vulfpeck stârnind o dorință arzătoare de a le învăța repertoriul.

Suntem cu toții iubitori de muzică bună, suntem educați de mici muzical, prin școli/licee/academii, iubim să creăm muzică, iubim să o împărtășim oamenilor.

Vulfpeck a fost pentru noi un exemplu de viață, un exemplu de cum trebuie făcută muzica, cu bucurie și relaxare, iar faptul că repertoriul lor ne-a consumat mai mult de 80% din fundalul sonor care ne-a acompaniat ultimul an de viață, am hotărât că am putea fi niște ambasadori înflăcărați ai acestei trupe, iar piesele lor ar fi putea rezona și pe străzile jazz-ului românesc.

Duminică seara, cei patru îi vor avea ca invitați pe:
Octavian Mardari - saxofon
Tiberiu Bancila - keyboard
Alex Gavril - chitara
Ati de Chile - conga
Bogdan Cristian Avram - bass

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, sector 3), Casa de Balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin PayPal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.