Bilete byron - lansare single / Flat Foot (SE) / Expirat / 07.03 - 7 mar '18, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

byron - lansare single / Flat Foot (SE) / Expirat / 07.03

Expirat Halele Carol, București

miercuri, 7 martie '18, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

În luna ianuarie cei de la byron s-au retras vreme de aproape două săptămâni la Transylvania Guesthouses din Cincșor, lângă Făgăraș, unde au lucrat împreună la muzică nouă – de la compoziție și orchestrație până la înregistrări. Pe 7 martie, la concertul din Expirat, băieții vă vor prezenta noul lor single, una dintre piesele compuse la începutul anului ce se va regăsi pe viitorul lor album de studio – un motiv în plus să fiți de față!

Până atunci, rămânem cu cel mai recent clip byron, lansat la finalul anului trecut pentru piesa „City on Fire” de pe albumul Eternal Return.

byron – City on Fire (official video)
https://youtu.be/CWdV8EY7FBs 

---------

byron cântă rock cu influențe diverse, s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci 6 albume de studio, trei DVD-uri live și un box-set aniversar. În 2010 au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că era o provocare de neratat, concert ce a fost ulterior difuzat pe HBO România, și tot în colaborare cu HBO au compus coloana sonoră originală pentru serialul „Rămâi cu mine”. În decembrie 2014 au filmat la Teatrul Național din Cluj concertul „Electric Marching Band” cu o fanfară militară și un cor de elevi, a cărui lansare pe DVD a fost susținută printr-un scurt turneu de proiecții în cinematografe. Cel mai recent disc, „Eternal Return”, a fost înregistrat în High Resolution la Dublin în celebrele studiouri Windmill Lane și masterizat la Londra la Abbey Road. La sfârșitul anului 2016, trupa a susținut un turneu național pentru sărbătorirea a 10 ani de activitate, concertul de la București fiind filmat și difuzat de TVR.

byron:
Dan Byron – voce, chitară, flaut
6fingers – clape, chitară, voce
Dan Georgescu – chitară
Laszlo Demeter – bass
Ovidiu Cristian – tobe

http://www.byronmusic.ro/ 
https://www.facebook.com/byronmusic

----------

Opening act: Flat Foot (Suedia)

Din 2007 Flat Foot călătoresc prin toată lumea, cântând la festivaluri, în cluburi, pe arene dar și la radio și la TV în China, Austria, Germania, Olanda, Belgia, Finlanda, Estonia și, bineînțeles, în Suedia, de unde sunt. Al cincilea lor album de studio, “In Your Face”, a fost lansat în 2014. Piesele își trag rădăcinile din surf rock, cu influențe atât de la Quentin Tarantino cât și de la Ennio Morricone – am putea să îi spunem Cactus Rock. În prezent trupa lucrează la un nou EP ce va fi lansat în această primăvară – "The Man From Soroca, Part 1", o colaborare cu compozitorul și multi-instrumentistul basarabean Igor Buzurniuc (Zdob și Zdub).

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (20:00-22:00), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin PayPal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.