Bilete Concert VUNK - Noi o scoatem la capat la Expirat - 28 sep '21, ora 21:30 - Expirat Halele Carol

Concert VUNK - Noi o scoatem la capat la Expirat

Expirat Halele Carol, București

marți, 28 septembrie '21, ora 21:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Marti, 28 septembrie, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invita in Club Expirat din Bucuresti sa traiesti o noua experienta alaturi de trupa ta preferata, VUNK!

Vom avea parte de un show electric. Noi o scoatem la capat, la Expirat.
Accesul se va face EXCLUSIV pentru PERSOANELE VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau care prezintă dovada unui TEST RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau TEST ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore sau pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului). Suntem obligați să verificăm aceste documente la acces. Obligația de a prezenta rezultatul negativ al unui test RTPCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore, nu se aplică în cazul persoanelor care au vârsta mai mică sau egală cu 12 ani.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.


Biletele au următoarele preţuri:

- 84 lei earlybird - primele 100 de bilete

- 94 lei in presale

La intrare biletele vor fii 100 lei

 

EXPIRAT : Strada Doctor Constantin Istrati 1, București 040542

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM 

  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL