Bilete CRIZE - lansare single & videoclip / Expirat / 20.03 - 20 mar '19, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

CRIZE - lansare single & videoclip / Expirat / 20.03

Expirat Halele Carol, București

miercuri, 20 martie '19, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 20 martie ne reîntâlnim cu Crize la Expirat pentru lansarea unui nou single, după anteriorul “Monolog”, însoțit de un nou videoclip realizat de Dhope Design.

Crize a început să compună piese și să susțină concerte la începutul anilor 2000. Până astăzi au înregistrat cinci materiale discografice, dintre care cel mai recent a fost EP-ul "17", lansat îin anul 2018. Acesta marchează primii 17 ani ai formației și a fost urmat la scurtă vreme de single-ul Monolog, lansat de asemenea in 2018. "Crize" a susținut concerte la diverse festivaluri și în numeroase cluburi, a efectuat turnee naționale iar în 2019 urmează să lanseze noi materiale și să fie cât mai prezentă în fața publicului.

Crize are următoarea componenţă: 

Shole – voce
Mircha – synths
Bogdan Cristea – tobe
Dhope – bass
Ștefan – chitară

Facebook: https://www.facebook.com/crizeofficial
YouTube: https://www.youtube.com/user/crizeofficial
Instagram: https://www.instagram.com/crizeofficial
SoundCloud: https://soundcloud.com/crize-1

Invitaţi în deschidere – DBLTRBL

TROUBLE + TROUBLE = DOUBLE TROUBLE > DBLTRBL

DBLTRBL înseamnă două personaje – două voci și o chitară acustică.

Proiectul a început fără o identitate, cei doi și-au dorit să lase muzica să vorbească de la sine, sincer, fără gen, fără artificii, fără nume și fără fețe cunoscute. Și exact așa s-a întâmplat! Cum nu au pornit la drum cu nici un fel de așteptări, fiecare pas a fost o surpriză și așa au ajuns în punctul ăsta, pregătiți de asumare, de identitate, de apropiere și mai ales, plini de inspirație, The Purjes, forever Double Trouble!

DBLTRBL s-a auzit pentru prima dată la Radio Guerrilla, live. Duo-ul refuză să-și eticheteze, din punct de vedere stilistic, muzica. Primul feedback, venit din partea ascultătorilor, i-a încadrat undeva în zona de „Spaghetti Western” sau „ar merge pe coloana sonoră a unui film de Tarantino” ceea ce nu sună rău, deloc! E ceva diferit... simplu dar puternic.

Facebook: https://www.facebook.com/dbltrblband/

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin PayPal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.