Bilete Cuibul / Expirat / 12.03 - 12 mar '19, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

Cuibul / Expirat / 12.03

Expirat Halele Carol, București

marți, 12 martie '19, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Stare de jazz, funk și folk? Hai la Cuibul, pe 12 martie, la Expirat.

Cuibul este o trupă-cult a scenei muzicale din Republica Moldova, cu o activitate artistică de peste 25 de ani, 8 albume lansate în română, rusă și engleză, și cu evoluări în deschiderea trupelor The Cardigans și Morcheeba.

Cuibul jonglează cu stări muzicale jazz, funk și folk și adună în scenă muzicieni legendari de peste Prut.

După un repertoriu interpretat exclusiv în limba rusă, în anul 2014 Cuibul lansează albumul acustic “Vise Elementare” - primul album în limba română, lansat împreună cu Universal Music România.

În 2018 trupa a adăugat instrumente de suflat și a revenit astfel la groove-ul dinamic și intens ce o caracteriza la începutul anilor ‘90.

Cuibul este cea mai longevivă trupă muzicală basarabeană activă în prezent.

Facebook: https://www.facebook.com/Cuibul/YouTube: https://www.youtube.com/user/CuibulOfficial

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, sector 3), Casa de Balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin PayPal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.