Bilete Culese din Cartier - Argatu' & Moș Martin & Fantome - 22 nov '18, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

Culese din Cartier - Argatu' & Moș Martin & Fantome

Expirat Halele Carol, București

joi, 22 noiembrie '18, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Trenul Accelerat Culese din Cartier pleaca prin tara iara cu prima oprire la statia Expirat in data de 22 noiembrie fara intarziere.

Pe parcursul drumului pasagerii trenului sunt incurajati sa coopereze cu personalul format din Mos Martin si Argatu' impreuna cu Fantome , dar si sa respecte normele minime de inaltime impuse pentru sarituri inainte de fiecare drop, in vederea stabilirii unei atmosfere placute de pe toata durata calatoriei.

In timpul mersului va rugam sa va tineti de stare.

Big up!

#culesedincartier #printaraiara #turneu

Follow us:
https://bit.ly/2PKrZSI
https://bit.ly/2MSpP6r

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Bilete la concerte, spectacole, teatru si standup
Lider in ticketing electronic in Romania. Peste 1 milion de bilete vandute pe an la concerte, evenimente, teatru si standup
iabilet.ro

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.