Bilete EYEDROPS Acustic / Expirat / 24.04 - 24 apr, ora 20:00 - Expirat Halele Carol

EYEDROPS Acustic / Expirat / 24.04

Expirat Halele Carol, București

miercuri, 24 aprilie, ora 20:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General Presale

30 lei

Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Pe 24 aprilie, trupa EYEDROPS revine la Expirat în stare de agregare acustică.

EYEDROPS - Picături pentru al treilea ochi.

Trupa EYEDROPS i-a început activitatea în 2012, prezentându-se în faa publicului cu piese în limba Englez. Odat cu anul 2015 i cu îmbrățiarea limbii române ca mediu de exprimare, trupa i-a consolidat propria poziie pe piaa româneasc de muzic alternativă, lansând piese ca „Spre Soare”, „Prezent”, „Bicicleta” sau "Mai Stai".

Concertele EYEDROPS au fost descrise ca fiind, în mod paradoxal, energizante i generatoare ale unei stri de puternic melancolie, iar discursul bieilor este caracterizat de o surprinztoare i simpl sinceritate. Temele abordate în cântecele EYEDROPS sunt cu precdere de natura social i spiritual, cu un puternic accent pe tema renunțării la fric, în toate formele ei.

 

Pe 24 aprilie 2017, EYEDROPS au lansat primul lor album, intitulat „PREZENT”. Despre el, baieții spun: „Prezent reprezintă o destinație și un început de drum. Este rezultatul tuturor întâlnirilor și rătăcirilor, reușitelor și greșelilor noastre. El aparține în egală măsură tuturor celor pe care i-am bucurat sau deranjat, tuturor celor care ne-au arătat calea, prin puterea exemplului sau opoziție, prin critici sau sprijin necondiționat.”

Bicicleta: http://y2u.be/sak0bU7GbO4
Departe Deja: https://youtu.be/AFYlKxQegO4
Prezent: http://y2u.be/vnqPVYcioPc
Ecou: https://youtu.be/tOL9t4LPFHY
Hei: http://y2u.be/GKjvFrdxFMI

Facebook: https://www.facebook.com/EyedropsBand/
Site: http://www.eyedrops.ro/
YouTube: https://www.youtube.com/user/eyedropsband
Bandcamp: https://eyedropsband.bandcamp.com/

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.