Bilete EYEDROPS Acustic / Day Day / Expirat / 24.04 - 24 apr '19, ora 20:00 - Expirat Halele Carol

EYEDROPS Acustic / Day Day / Expirat / 24.04

Expirat Halele Carol, București

miercuri, 24 aprilie '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 24 aprilie, trupa EYEDROPS revine la Expirat în stare de agregare acustică.

EYEDROPS - Picături pentru al treilea ochi.

Trupa EYEDROPS i-a început activitatea în 2012, prezentându-se în faa publicului cu piese în limba Englez. Odat cu anul 2015 i cu îmbrățiarea limbii române ca mediu de exprimare, trupa i-a consolidat propria poziie pe piaa româneasc de muzic alternativă, lansând piese ca „Spre Soare”, „Prezent”, „Bicicleta” sau "Mai Stai".

Concertele EYEDROPS au fost descrise ca fiind, în mod paradoxal, energizante i generatoare ale unei stri de puternic melancolie, iar discursul bieilor este caracterizat de o surprinztoare i simpl sinceritate. Temele abordate în cântecele EYEDROPS sunt cu precdere de natura social i spiritual, cu un puternic accent pe tema renunțării la fric, în toate formele ei.

 

Pe 24 aprilie 2017, EYEDROPS au lansat primul lor album, intitulat „PREZENT”. Despre el, baieții spun: „Prezent reprezintă o destinație și un început de drum. Este rezultatul tuturor întâlnirilor și rătăcirilor, reușitelor și greșelilor noastre. El aparține în egală măsură tuturor celor pe care i-am bucurat sau deranjat, tuturor celor care ne-au arătat calea, prin puterea exemplului sau opoziție, prin critici sau sprijin necondiționat.”

Bicicleta: http://y2u.be/sak0bU7GbO4
Departe Deja: https://youtu.be/AFYlKxQegO4
Prezent: http://y2u.be/vnqPVYcioPc
Ecou: https://youtu.be/tOL9t4LPFHY
Hei: http://y2u.be/GKjvFrdxFMI

Facebook: https://www.facebook.com/EyedropsBand/
Site: http://www.eyedrops.ro/
YouTube: https://www.youtube.com/user/eyedropsband
Bandcamp: https://eyedropsband.bandcamp.com/

---

DayDay este un proiect indie-rock, recent apãrut în peisajul scenei muzicale bucureștene. Înființat în 2017 de Andrei Erdei (fost Moebius), DayDay face muzică numai bună de ascultat la drum lung. Amintind de nopți lungi şi zile scurte, muzica DayDay promite, prin acorduri luminoase şi armonii aprinse, să te ducă pe plaiuri vestice, printre cowboys singuratici şi balade blânde.
 
Dupã ce prima apariție pe scenă a fost direct în deschiderea COMA, trupa a lansat deja doua single-uri și 2 clipuri, plus o sesiune live şi se pregãteşte pentru apariția primului material de studio.
 
DayDay: Andrei Erdei (vocals, lead guitar) Ioana Negrea & Ruka Furtună (vocals, charm) George Irimescu (bass guitar) Șerban Popadiuc (guitar) Robert Dahlquist (drums)
 
https://www.facebook.com/daydayband/

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.