Bilete EYEDROPS - Silent Night / Expirat / 18.12 - 18 dec '18 - Expirat Halele Carol

EYEDROPS - Silent Night / Expirat / 18.12

Expirat Halele Carol, București

marți, 18 decembrie '18

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pentru al doilea an la rând, în decembrie ne întâlnim cu EYEDROPS la Silent Night.

Un Silent Concert este un concert electric pe care nu îl poți auzi decât într-una dintre cele 300 de căști wireless disponibile. 

După concert: Silent Afterparty 
Channel 1: Expirat
Channel 2: VRTW Artists
Channel 3: Rockin' Tuesdays 

Trupa EYEDROPS și-a început activitatea în 2012, prezentându-se în fața publicului cu piese în limba Engleză. Odată cu anul 2015 și cu îmbrățișarea limbii române ca mediu de exprimare, trupa și-a consolidat propria poziție pe piața românească de muzică, lansând piese ca „Spre Soare”, „Prezent”, sau „Bicicleta”. Concertele EYEDROPS au fost descrise ca fiind, în mod paradoxal, energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie, iar discursul băieților este caracterizat de o surprinzătoare și simplă sinceritate. Temele abordate în cântecele EYEDROPS sunt cu precădere de natura socială și spirituală, cu un puternic accent pe tema renunțării la frică, în toate formele ei.

Pe 24 aprilie 2017, EYEDROPS au lansat primul lor album, intitulat „PREZENT”. Despre el, baieții spun: „Prezent reprezintă o destinație și un început de drum. Este rezultatul tuturor întâlnirilor și rătăcirilor, reușitelor și greșelilor noastre. El aparține în egală măsură tuturor celor pe care i-am bucurat sau deranjat, tuturor celor care ne-au arătat calea, prin puterea exemplului sau opoziție, prin critici sau sprijin necondiționat.”

Bicicleta: http://y2u.be/sak0bU7GbO4
Departe Deja: https://youtu.be/AFYlKxQegO4Prezent: http://y2u.be/vnqPVYcioPc
Ecou: https://youtu.be/tOL9t4LPFHY
Hei: http://y2u.be/GKjvFrdxFMI 

Site: http://www.eyedrops.ro/
YouTube: https://www.youtube.com/user/eyedropsband
Bandcamp: https://eyedropsband.bandcamp.com/

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin PayPal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.