Bilete FiRMA - Repetiție cu public / Expirat / 24.07 - 24 iul '19, ora 18:00 - Expirat Halele Carol

FiRMA - Repetiție cu public / Expirat / 24.07

Expirat Halele Carol, București

miercuri, 24 iulie '19, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 24 iulie, FiRMA își mută sala de repetiții pe terasa Expirat, într-un eveniment la care accesul costă atât cât vrei tu*. Reguli nu există, așa că vino curios, vino plin de întrebări și vino atent.
*Prețul unui token de acces este de 15 lei. Asta înseamnă că poți cumpăra oricâte token-uri dorești, achitând astfel suma dorită pentru accesul la eveniment.
 
Pe 24 iulie, FiRMA își mută sala de repetiții pe terasa Expirat, într-un eveniment la care accesul costă atât cât vrei tu. Reguli nu există, așa că vino curios, vino plin de întrebări și vino atent. Piesele nou născute sunt fragile, iar la repetiții se merge pe teren necunoscut. Ai curaj, întreabă. Întreabă și dacă e ok să filmezi, și când. E prima oară când trecem prin asta, deci tot ce știm este că: 
 
- acesta nu este un concert
- aceasta este o repetiție cu public
- pentru a avea acces, vei plăti atât cât vrei *
- la acest eveniment se pot afla secrete
- aici vei putea pune întrebări
- se va vorbi, probabil, mai mult decât se va cânta
- la acest eveniment s-ar putea să nu se cânte nici o piesă în integralitatea ei
- acest eveniment nu are o durată prestabilită
 
*Prețul unui token de acces este de 15 lei. Asta înseamnă că poți cumpăra oricâte token-uri dorești, achitând astfel suma dorită pentru accesul la eveniment.
 
 
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.