Bilete Grimus la Expirat / Backyard Acoustic Season 2019 - 25 iul '19, ora 18:00 - Expirat Halele Carol

Grimus la Expirat / Backyard Acoustic Season 2019

Expirat Halele Carol, București

joi, 25 iulie '19, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Grimus cântă pe 25 iulie, pe terasa Expirat Halele Carol, în cadrul Backyard Acoustic Season 2019. Opening act: Breathelast.

Cu mai bine de 12 ani de activitate, clujenii de la Grimus au devenit o trupă-fanion a mișcării alternative de la noi din țară. Au lansat până acum patru albume de studio, cel mai recent - „Unmanageable Species” - în primăvara anului 2018, și au avut concerte în deschiderea unor mari artiști internaționali precum Queen, Red Hot Chili Peppers, Placebo, Kasabian, Moby. 
Cu compoziții când energice și optimiste, când profunde și pline de semnificații, Grimus aduc cu ei întotdeauna un spectacol sincer, elegant și plin de vitalitate.

Breathelast. se reinventează și acustic, cu o nouă formulă în care este prezentă Flora Pop (vioară). Cu un playlist ce trece atât prin piesele de pe albumul electric nou lansat ("All Of This Amounts To Exactly Nothing, Until you Throw It All Away" 2018 - in varianta unplugged), dar și prin piesele în română ale trupei, concertele acustice reprezintă un itinerariu pentru activitatea curentă a formației Breathelast, într-o formă mai emoțională și mai caldă, dar la fel de rock 'n roll precum concertele electrice.

Backyard Acoustic Season este o serie de concerte acustice cu artişti din scena românească de alternative, rock, indie, jazz etc. care cântă în serile de joi pe terasa Expirat Halele Carol. 
Din line-up-ul celei de-a patra ediții vor face parte The Mono Jacks, Robin And The Backstabbers, byron, Toulouse Lautrec, Grimus, Lucia, Pinholes, E.M.I.L., Implant pentru Refuz. 

Programul concertelor din sezon este următorul:

- 27 iunie: The Mono Jacks
- 11 iulie: Toulouse Lautrec
- 25 iulie: Grimus
- 1 august: byron
- 8 august: Robin And The Backstabbers
- 22 august: Implant Pentru Refuz
- 5 septembrie: Lucia & Pinholes
- 19 septembrie: E.M.I.L. 

Backyard Acoustic Season este organizat de Overground Music în parteneriat cu Expirat Halele Carol.

Urmăriți cele mai noi informații despre seria de concerte pe pagina de Facebook Backyard Acoustic Season: https://www.facebook.com/acousticseason.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.