Bilete Implant Pentru Refuz Acustic / Expirat / 18.04 - 18 apr '19, ora 20:00 - Expirat Halele Carol

Implant Pentru Refuz Acustic / Expirat / 18.04

Expirat Halele Carol, București

joi, 18 aprilie '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 18 aprilie ne reîntâlnim cu Implant Pentru Refuz pe scena Expirat, de data aceasta pentru un concert special şi surprinzător, un concert acustic.

Albumul Acustic Implant pentru Refuz (Live @ Unirii 5) a luat fiinţă în toamna anului 2015, când am fost invitaţi să susţinem un concert acustic în grădina de la Unirii 5, din Timişoara. Am cântat piese care pentru noi înseamna foarte mult şi pe care am vrut să le oferim publicului într-o altă nuanţă. A fost o experienţă fantastică atât pentru noi cât şi pentru cei prezenţi la concert.

În 2016 am împărtăşit experienţa cu un turneu acustic. Pentru ca experienţa să fie unică şi personală în fiecare locaţie, am interpretat piesa Apus diferit în fiecare oraş, alături de un talent local care şi-a imprimat propria personalitate pe melodie.  A fost o experienţă unică de fiecare dată. Cu siguranţă o experinţă unică veţi împărtăşi alături de noi şi alături de invitaţii noştrii speciali.

Implant pentru Refuz înseamnă:
Octavian “Vita” Horvath – voce;
Valentin “Freaky”Popescu – chitară voce;
Răzvan “Meshu” Nicov – chitară;
Alexandru Hera – tobe;
Florin Barbu – bass

Facebook: https://www.facebook.com/implantpentrurefuz
Twitter: https://twitter.com/iprmusicband
YouTube: https://www.youtube.com/user/implantpentrurefuztm
Site: http://www.implantpentrurefuz.com

Călătoria Implant pentru Refuz a început în anul 1995. De atunci Implant pentru Refuz a reușit să scoată 8 albume. Fiecare album reprezintă o treaptă evolutivă prin care a trecut trupa. Fiecare reușită, fiecare eșec reprezintă pentru Implant pentru Refuz o nouă piatră de fundație, un nou postament pentru viitoarele albume. Implant pentru Refuz pune suflet în intreaga sa creație și împarte puternice sentimente cu fanii săi.

Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 24 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibliă și plină de energie, Implant pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din țara noastră.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.