Bilete Les Elephants Bizarres / Expirat / 01.03 - 1 mar '18, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

Les Elephants Bizarres / Expirat / 01.03

Expirat Halele Carol, București

joi, 1 martie '18, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Joi, 1 martie începem primăvara cu Les Elephants Bizarres.

Joi, 01.03. 9PM
Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor
Str. Constantin Istrati 1. https://goo.gl/maps/txYLKnK87o92

#KingSize drinks at the bar, all night long.

Les Elephants Bizarres este una dintre cele mai îndrăgite trupe din alternative-ul românesc. Incă din 2007, trupa l-a avut pe Ștefan Matei la voce. I s-au alăturat Enver Mamut (chitară) și Tudor Amarandei (synth/clape), iar în 2017 Alexandru Badea (percuție).

Les Elephants Bizarres a luat cu asalt scena muzicii alternative românești cu LP-ul de debut, „Hello”. Primul lor single, „Hello! Says the Devil!”, rămânând pe locul 1 în topuri timp de șapte săptămâni la rand.

Veselia celor de la Les Elephants Bizarres a călătorit rapid peste graniță, trupa fiind invitată să cânte la EXIT Festival (cel mai mare festival de muzică din Serbia).

Între 2011 si 2012, trupa a plecat în turneu în întreaga țară și a lansat mai multe single-uri: „Smile” (2011), „Wish You Were Here” (2012– piesa ce a fost folosită pe coloana sonoră a peliculei „KIDDO”, primul film interactiv românesc) și „Nu mă opri”.

În 2014 trupa a lansat cel de-al doilea album, „Zoologic”, și a fost invitată să cânte la importante festivaluri de muzică din România, deschizând concertele pentru artiști ca: Billy Idol și James Blunt.

Tot în 2014 Les Elephants Bizarres a câștigat premiul Best Alternative Band acordat de revista SUNETE și a fost aleasă de catre un juriu internațional pentru a urca pe scena Forbes Cool Brands Gala.

In 2015, Les Elephants Bizarres a lansat single-ul „Girls Gone Wild”, o producție HaHaHa Production, finalul de an aducând trupa în studio pentru lucrul la un nou material.

2016 a însemnat multe concerte la festivaluri importante din țară, lansarea piesei „Rosu Neon”, ajunsa in Top 10 Europa FM, dar și invitația de a deschide concertul trupei Maroon 5 de la București. Sfârsitul de an a insemnat un al doilea single ce anunta noul album, „Shivers” fiind prezentat publicului la finalul lunii noiembrie.

Cel de-al treilea album Les Elephants Bizarres, „SEEN”, s-a lansat pe 1 martie 2017, în tandem cu cel de-al treilea single, „Eu cu tine și cealaltă fată”. În iunie, trupa a scos, ca în fiecare an, un single cu videoclip care să însoțească fanii în zilele toride de vară. Vocile mării s-a auzit toată vara la radiouri și pe plaje.

YouTube: https://www.youtube.com/user/LesElephantsBizarres

RSVP: https://www.facebook.com/events/1804728713159060/ 

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin PayPal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.