Bilete ANULAT - Lucia / Expirat / 27.02 - 27 feb '19, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

ANULAT - Lucia / Expirat / 27.02

Expirat Halele Carol, București

miercuri, 27 februarie '19, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Din păcate și cu cea mai mare parere de rău, vă anunțăm că Lucia nu va putea susține concertul programat pentru seara de 27 februarie la Expirat, din cauza unor probleme de sănătate apărute în cursul acestei după-amiezi.

Concertul este, așadar, ANULAT, cu mențiunea că vom încerca să reprogramăm reprezentația pentru o dată pe care o vom anunța ulterior.

Ne cerem sincere scuze celor care au cumpărat bilete în avans și celor care așteptau concertul de astăzi.

Cei dintre voi care au cumpărat bilete în avans prin intermediul iabilet.ro vor primi refund-ul integral al sumelor în conturile din care au efectuat plata în maxim 7 zile lucrătoare, în funcție de modul în care s-a procesat plata și de politica bancii emitente a cardului. Cei dintre voi ce și-au cumpărat bilete din punctele fizice de vânzare iabilet.ro sunt rugați să trimită un mail cu o cerere de refund pe adresa [email protected].

Expirat rămâne deschis astăzi, chiar și în lipsa Luciei, cu Luca la muzică, începând cu ora 21:00 și cu intrare liberă.

Vă mulțumim, împreună cu formația Lucia pentru înțelegere și ne revedem curând.

-------

Povestea Luciei începe în 2011, pe micul balcon din apartamentul părinților ei, cu o chitară, o cameră digitală și o puternică dorință de a fi remarcată de trupa ei preferată de la noi – The MOOoD. Avea să înregistreze un cover, nimic deosebit, fără efecte speciale, urmând să-l publice pe pagina lor de Facebook.

Ei aveau să-l aprecieze și asta urma să fie tot. Lucia nu avea să se dea bătută, însă, așa că la câteva luni distanță a mai făcut o încercare, puțin diferită; același balcon, aceeași cameră, dar de data asta cu o clapă în loc de chitară. Urma să înregistreze un cover după „Silence” și să-l pună pe pagina lor de Facebook, iar lor avea să le placă la nebunie, insistând să filmeze un videoclip pentru el. Un clip cu nimic deosebit, fără efecte speciale, dar care avea să devină viral în toată lumea strângând peste un milion de vizualizări în doar câteva luni.

Au urmat un contract cu Global Records, noi piese și noi concerte, debutul live având loc la ediția din 2012 a Summer Well pe o scenă amenajată special pentru ea. De atunci, cu fiecare concert și fiecare nou single, Lucia a lucrat pas cu pas la descoperirea propriului său stil indie/pop și la punerea pe picioare a unui sound propriu. Totul a culminat la sfârșitul anului 2015 cu lansarea primului disc de studio, Silence, o producție eclectică mult-așteptată de către fanii Luciei.

În prezent, Lucia promovează cel de-al doilea său album, Samsara. Anunțat prin videoclipul „FRTHR” la începutul lui 2018, albumul reprezintă o nouă etapă muzicală - mai matură, mai experimentală și incredibil de sinceră. O veritabilă „renaștere”, în ton cu titlul albumului, și în același timp o călătorie într-un univers sonor propriu creat de Lucia alături de cei trei producători cu care a lucrat, Alexei Țurcan (Travka), Dan Georgescu (byron) și Robert Iulian (Next EX).
Facebook: https://www.facebook.com/LuciaMariaOfficial/

Site: http://luciaofficial.com/ 

YouTube: https://www.youtube.com/user/LuciaMariaOfficial

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.