Bilete Moon Museum / Expirat / 02.12 - 2 dec '18, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

Moon Museum / Expirat / 02.12

Expirat Halele Carol, București

duminică, 2 decembrie '18, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Moon Museum se întorc pe scena de la Expirat într-un stand-alone concert. Duminică, pe 2 decembrie.

Moon Museum este un proiect înființat de Oigăn – Eugen Nuțescu (Kumm, Robin and The Backstabbers) căruia i s-au alăturat, în timp, Ami Crișan și Mihai Grama la voce, mai apoi Andrei Robin Proca, Vladimir Proca (ambii membrii RatB) și Dan Georgescu (almadeer, Byron). 

Numele trupei vine de la un cip minuscul care conţine desenele a şase artişti plastici celebri din anii 60 (printre care Andy Warhol şi Claes Oldenburg) care a fost lăsat pe lună de către Apollo 12.

„From No To Nowhere” - noul album Moon Museum lansat în luna februarie - este compus și înregistrat pe parcursul ultimilor doi ani și este rezultatul colaborării între 48 de degete, 12 urechi și 5 voci la care se adaugă, ocazional, invitații: Mihai Iordache (sax), Andrei Fântână (clarinet) și Dominic Csergő (vibrafon). 

YouTube: https://bit.ly/2Q1g1op

iTunes: https://apple.co/2D5L6UL

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.