Bilete NoruNegru / Expirat / 22.10 - 22 oct '19, ora 20:00 - Expirat Halele Carol

NoruNegru / Expirat / 22.10

Expirat Halele Carol, București

marți, 22 octombrie '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

NoruNegru trece deasupra Expirat-ului în data de 22.10.

Trupa NoruNegru a fost fondată înspre sfârşitul anului 2015, în Bucureşti. Muzica sa confirmă apetenţa naturală a generaţiei ’90 pentru curentul indie şi evidenţiază diversitatea stilistică din interiorul acestuia. Situate între indie rock, indie folk şi indie pop, cântecele NoruNegru îmbină elemente caracteristice fiecărui gen, sintetizând parcursul curentului şi trecându-l prin filtrul viziunii tineretului est-european.

Al doilea album al trupei – CONTRAINFINI7 – a fost publicat pe 17 decembrie 2017, la 13 luni și jumătate distanță de primul – ‘O să vă stricăm vacanţa’, lansat pe 1 noiembrie 2016. Dacă debutul discografic al trupei a cuprins cântece compuse între 2011 şi 2016, cele 11 piese de pe CONTRAINFINI7 au fost scrise în ultimul an, după publicarea primului album.

NoruNegru spune povești ale generației din care face parte. Le spune în limba română, cui are urechi să le-asculte.

 
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.