Bilete OCS / Expirat / 20.12 - 20 dec '18 - Expirat Halele Carol

OCS / Expirat / 20.12

Expirat Halele Carol, București

joi, 20 decembrie '18

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Turneul de promovare al noului single OCS „Iepurele Ateu și Proasta Țestoasă” ajunge la Expirat pe data de 20 decembrie.

OCS, adică Omul cu sobolani, trupă inspirată din titlul cărții lui Freud („Der Rattenmann”) s-a format în urmă cu 20 de ani în Constanța. Cine sunt? Dan Amariei (vocal), Nicolae Aramă (chitară), Mihnea Dobrotă (tobe) și Radu Andrei (bas).

În prezent, OCS este cea mai bine cotată formație de rock alternativ din România. Stilul lor muzical constă în principal din influențe grunge, rock alternativ și pop-rock, îmbinate într-un stil propriu, genuine.

Anul trecut, Omul cu sobolani a sărbătorit aniversarea celor 20 de ani de activitate printr-un material conceput cu ajutorul fanilor ce le-au fost alături timp de două decenii și printr-un turneu național de promovare.

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCg4d9t5HoKsAEy7zyMCryiw

Opening act: Blană Bombă
 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magaziele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.