Bilete Robin And The Backstabbers / Expirat / 29.12 - 29 dec '19, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

Robin And The Backstabbers / Expirat / 29.12

Expirat Halele Carol, București

duminică, 29 decembrie '19, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 29 decembrie avem întâlnire cu Robin and the Backstabbers și muzica din cântecele lor.

Robin and the Backstabbers este o trupă românească de rock formată în 2010 la inițiativa lui Andrei Robin Proca. Membrii își descriu muzica drept “pop melodramatic”.

Cu 8 single-uri #1 la Radio Guerrilla și City FM, albumul de debut Bacovia Overdrive, vol. I: Stalingrad a fost printre cele mai bine vândute albume în prima lună de la lansare (topurile Cărturești și iTunes România), propulsându-i pe Robin and the Backstabbers în atenția publicului dornic de un suflu nou în muzica alternativă. Câștigând distincțiile „Cel mai bun rock alternativ” și „Artistul anului” la Gala On Air Music Awards 2013, trupa și-a continuat activitatea live prin turnee de cluburi precum și numeroase festivaluri open air.

Mult așteptatul volum secund al trilogiei „Bacovia Overdrive”, Arhanghel’sk, a fost lansat în primăvara anului 2015. Pentru întreaga campanie de lansare, susținută de videoclipuri precum „Arhanghel’sk” și „Muzică în cântece”, trupa a primit premiul Best Rock (r)Evolution la Gala METALHEAD Awards 2015.

În 2016, Robin and the Backstabbers au spus da unei noi provocări, reinterpretând o piesă a lui Alex Velea în cheie proprie – „E vina mea” – în cadrul campaniei „Blending Spirits”, cu un sound abraziv și un videoclip de imagine fascinant și provocator în regia lui Vlad Feneșan.

Iar din primăvara 2018, așa începe totul, ca-ntr-un vis. Salve de tun. Un foc aprins. Noul cântec . /în /îm /pre //ună . este printre noi, vestind viitorul album Vladivostok despre care tot șușotește lumea pe la colțuri de atâta amar de vreme. Așa e, oameni buni, frați, surori, vine, se întâmplă, și deja au început să se strângă cântece de pe el – cum ar fi și „Oțelu Măcelaru”, cel mai nou single Robin and the Backstabbers și cântecul oficial al Programului Spațial Rural al României (PSRaR).

 
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.