Bilete Rockabella / Expirat / 02.04 - 2 apr '19, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

Rockabella / Expirat / 02.04

Expirat Halele Carol, București

marți, 2 aprilie '19, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Curajoasă și extrovertită, fragilă și sensibilă, muzica celor de la Rockabella revine la Expirat.

Rockabella este o trupă de indie rock din București, creată în jurul solistei și compozitoarei Teodora Moroșanu. Trupa îi are în componență pe Andrei Ilie la tobe, Șerban-Ionuț Georgescu la chitară bass și Mircea Steriu la chitară. Producătorul Bogdan Moroșanu, completează sound-ul unic al trupei.

Rockabella alternează cu influențe art rock, alternative și progressive-rock, dar surprinde și cu inflexiuni neo soul, industrial și electro.

Concertele lor sunt experiențe intense de sunet, lumină și culoare, Teodora dezvăluind publicului poveștile intime și complexe ale cântecelor ei.

Rockabella a lansat la începutul lunii februarie albumul concept ”Clarobscur” care parcurge linia fină dintre lumina și întunericul nostru interior.

Cele 10 cântece de pe album explorează suprapunerile conceptelor de libertate și captivitate, iubire și ură, viață și moarte. Fiecare cântec are propria lui poveste însă ele par să se fi născut dintr-un nucleu comun: co-dependența dintre lumină și întuneric. Nu putem înțelege lumina fără să cunoaștem întunericul.

Site: https://rockabella.ro/
iTunes: https://itunes.apple.com/ro/artist/rockabella/1040418168
Spotify: https://open.spotify.com/artist/0GTs20ogF4tJ3sPDaFlpZq
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCQAkCHiisVa2rZwErYkr4fg

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.