Bilete The Amsterdams / Coven Clash / Expirat / 16.01 - 16 ian '19, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

The Amsterdams / Coven Clash / Expirat / 16.01

Expirat Halele Carol, București

miercuri, 16 ianuarie '19, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

The Amsterdams vin din nou la Expirat. Miercuri 16 ianuarie. Opening act: Coven Clash.
The Amsterdams sunt un grup indie rock/pop înființat la București în 2005. Cu influențe din scena alternativă britanică, trupa și-a stabilit rapid un renume printre ascultătorii de gen, sound-ul lor lejer și inovator fiind primit cu entuziasm.
Cu un EP de debut și patru albume de studio în discografie, The Amsterdams au cântat de-a lungul vremii la toate festivalurile importante din țară, alături de multe escapade în străinătate în țari precum India, Anglia, Franta, Italia, Austria, Croația, Spania etc., continuând să-și rafineze sound-ul și să exploreze noi drumuri muzicale, adăugând influențelor indie/brit și mai multe elemente electro-pop.
 
Cel mai recent material de studio al lor este albumul “Eternity for dummies”, lansat în 2016 prin Universal, alături de videoclipurile pieselor “Arrows”, “The great fire” și “Girl you're frightened”. În prezent trupa lucrează la un nou material de studio.
 
The Amsterdams înseamnă:  Andrei Hațegan (voce, chitară), Ovidiu Bejan (voice, synth), Andrei Ungureanu (chitară), Dragoș Crifca (bass), Gabriel Cioan (tobe).
 
 
Coven Clash este un trio format din Mircea Voloh, Robert Casmirovici și Andrei Constantinescu.
 
Trupa abordează un melanj de garage rock, indie-rock, new-wave punk, stone și lo-fi.
Sound-ul specific al trupei stă în riff-urile agresive de chitară, basul apăsat și dreanjul constant provocat de tobe.
 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.