Bilete The Different Class / Expirat / 09.04 - 9 apr, ora 20:00 - Expirat Halele Carol

The Different Class / Expirat / 09.04

Expirat Halele Carol, București

marți, 9 aprilie, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Fuziuni de riff-uri explozive și sonorități cinematice: The Different Class. Revin la Expirat pe 9 aprilie.

The Different Class experimentează cu fuziuni de riff-uri explozive și sonorități cinematice îmbrăcate în culorile instinctelor primare. Muzica lor apare din nevoia de conectare, dezinhibare și ieșire din pasivitate. Întotdeauna vor să ajungă fata în față cu oamenii care rezonează cu ei iar împreună cu aceștia pătrund în cele mai obscure zone ale minții și deschid toate sertarele.

Trupa s-a înființat în 2013, având la activ numeroase concerte și un album. Prima jumătate a anului 2018 a însemnat pentru TDC producția și lansarea EP-ului „Allow”, format din cinci single-uri (HeatLustPrideTrust și Allow) și începutul colaborării cu producătorul muzical Sași Vuscan.
Piesele de pe noul EP al trupei au apărut la o distanță de câte o lună între ele și au fost lansate în cadrul emisiunii „Îmi place să LogOut cu Bogdan Șerban”, dar s-au făcut auzite și la alte posturi de radio precum Radio România Actualități, Tananana, Radio Seven și alte radiouri locale sau online.

„Allow”-EP se poate asculta și cumpăra prin intermediul tuturor platformelor online (Bandcamp, Spotify, Itunes, Deezer etc.)

În continuare TDC a integrat în live mai multe piese noi în limba română ce vor putea fi auzite în concerte.

YouTube: https://www.youtube.com/user/tDifferentClass
Bandcamp: https://thedifferentclass.bandcamp.com/

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.