Bilete The Jam Community feat. Vlad Flueraru / Expirat / 16.12 - 16 dec '18 - Expirat Halele Carol

The Jam Community feat. Vlad Flueraru / Expirat / 16.12

Expirat Halele Carol, București

duminică, 16 decembrie '18

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Ne adunăm la a doua ediție de Jam Community duminică, 12 decembrie, la Expirat.

După trei ani de coagulare și improvizații pe numeroase scene, fie ele de club sau festival, The Jam Community se regrupează la Expirat Halele Carol, unde o dată pe luna, duminica, își vor face teren de joacă. Vor veni - de fiecare dată - MCs, producători și muzicieni pentru a crea împreună, pe scenă, momente muzicale în care se vor regăsi iubitorii de jazz, funk, hip-hop, drum&bass și alte plăceri sonore derivate, într-un cadru acustic pus la cale de catre FX by Neighbours.

De data aceasta, îl avem ca invitat special pe toboșarul Owen Hart Jr (USA).

Owen Hart Jr (USA) - drums

Adrian Stoenescu - keys

Michael Acker - bass & moog

Alexandru Arcus - saxophone

Harvis Cuni Padron - trompet

Vlad Flueraru - MC

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.