Bilete The Kryptonite Sparks / Expirat / 10.10 - 10 oct '19, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

The Kryptonite Sparks / Expirat / 10.10

Expirat Halele Carol, București

joi, 10 octombrie '19, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Trupă ce electrizează sinapsele dintre sunet și emoții. The Kryptonite Sparks, live la Expirat pe 10 octombrie.

The Kryptonite Sparks - slowly melting your heart away since 2013. Come see them fly!

www.thekryptonitesparks.com
www.instagram.com/tksofficial
www.fb.com/kryptonitesparks
www.shop.thekryptonitesparks.com

Exploratori sonici, The Kryptonite Sparks sunt un power-trio incandescent, o combinație eclectică de indie, alternative, cu influențe brit.

Plini de good vibes, speranțe mari și idei noi, sunt influențați de curentele englezești ale anilor 70, la care se adaugă groove livrat cu determinare. Câteva picături de modernism și simbolism extras din subcultura indie completează ultimele detalii ce reprezintă The Kryptonite Sparks. În formulă de 3 sunt împreună din 2013. De atunci au scos două EP-uri, ”The Kryptonite Sparks” și ”Doi // A Doua Undă de Bruiaj”. Colaborează cu Universal Music România, Adrian Despot în spatele cortinei și apar pe scenă împreună cu alți artiști consacrați; români și internaționali.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.