Bilete The Mono Jacks / The Case / Expirat / 10.04 - 10 apr, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

The Mono Jacks / The Case / Expirat / 10.04

Expirat Halele Carol, București

miercuri, 10 aprilie, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Ce s-a întâmplat atunci? Ni se întâmplă din nou. The Mono Jacks, la Expirat, pe 10 aprilie. Opening act: The Case.

The Mono Jacks sunt o colecție de gânduri și emoții puse pe note. Vei simți asta cu ușurință dacă ajungi la un concert al lor și probabil vei remarca și că în spatele unei melancolii aproape permanente e o energie care te frământă invariabil.

Trupa fondată de Doru Trăscău în 2008 a lansat până acum un album și două EP-uri, primite cu entuziasm de public, și a adunat o bogată experiență de live atât în cluburi cât și la mari festivaluri: Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania. Cele mai noi single-uri, „Un Sfert de Secundă” și „1000 de DA”, se regăsesc pe noul album de studio "Ușor Distorsionat" lansat de trupă în toamna anului 2017.

The Mono Jacks înseamnă:

Doru Trăscău (voce, chitară)
Andrei Zamfir (chitară)
Cristian Chiru (bass)
John Ciurea (tobe)

Site: https://themonojacks.com/
YouTube: https://www.youtube.com/user/themonojacks

Opening act: The Case

Formată în 2012, THE CASE are la activ 5 membrii care pun pe primul loc libertatea de exprimare artistică și extinderea orizonturilor muzicale.
Cu o impresionantă prezența pe scena muzicală românească (Electric Castle, Snowfest, B’Estfest, Revolution Festival sau Padina Fest etc.) și având două materiale discografice deja lansate: „The Case” EP (2014) și „Own The Night” (2017), The Case se recomandă ca una din formațiile proeminente de alternative din România.

YouTube: https://www.youtube.com/user/TheCaseBand

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.