Bilete The Sonic Taste - lansare single / Expirat / 25.11 - 25 nov '19, ora 20:00 - Expirat Halele Carol

The Sonic Taste - lansare single / Expirat / 25.11

Expirat Halele Carol, București

luni, 25 noiembrie '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

The Sonic Taste revine la Expirat cu un nou single. Pe 25 noiembrie.

Cea mai productivă trupă din scena de rock alternativ românesc al ultimului an, The Sonic Taste, revine pe scena Expirat Halele Carol pe 25 noiembrie, cu lansarea unei noi piese. Acesta ar fi cel de al 4-lea release ca şi single după “In Your Eyes”, “No Surprize”, “Different” și imnul pentru Radio Guerrilla, “Guerrillove”.

“No Hard Feelings. Just Rock’N’Roll.”

The Sonic Taste este o trupă de rock’n’roll bucureștean, formată în 2018 de doi membri: Mircea Petrescu (voce și chitară) și Mihai Nicolau aka ”Baby Jesus” (tobe).

Abordarea muzicală a celor doi este una fresh cu influențe variate, de la punk până la blues-rock, la country și chiar la sonorități agresive - care să aducă ”un nou vibe în deja aproape monotonul rock românesc”.

O scurtă, dar precisă descriere a trupei ar fi: ”When Biffy meets Grohl and drinks with Liam” - adică un mix între Biffy Clyro, Dave Grohl și Liam Gallagher.

Primul single al trupei, “In Your Eyes”, a fost înregistrat la StartRec Studio, alături de Liviu Popescu (bass), și a fost mixat de Mircea Petrescu și masterizat de Turcu Alex (chitaristul Deliei) iar în luna iulie bãieții au lansat al 3-lea single – „Different”.

Toate piesele lansate până în prezent, au fost înregistrate la StartRec Studio, mixate de Mircea Petrescu și masterizate de Turcu Alex. "Different" este singura colaborare facută de The Sonic Taste, respectiv cu celebrul producător / beatmaker Dribbler.

THE SONIC TASTE înseamnă:
Mircea Petrescu - voce/chitară
Mihai Nicolau “Baby Jesus” – tobe/percuții

Experiența muzicală a celor doi membri nu este de neglijat, aceștia făcând parte din numeroase trupe locale și având peste 10 ani de cariera în scena autohtonă. Printre trupele în care aceștia au activat, trebuiesc menționate Cobe, Running Clouds, Up To Eleven, precum și colaborări cu artiști pop și hip hop.

Facebook: https://www.facebook.com/THESONICTASTE
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCRcFIVymslmd_TsTSIDkaow
Instagram: https://www.instagram.com/thesonictaste/

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.