Bilete Toulouse Lautrec / Expirat / 31.10 - 31 oct '18, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

Toulouse Lautrec / Expirat / 31.10

Expirat Halele Carol, București

miercuri, 31 octombrie '18, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Aristocrații de la Toulouse Lautrec vin pe scena de la Expirat miercuri, pe 31 octombrie.

Tolouse Lautrec descind din familii aristrocate. Ei au copilărit pe pajiști verzi și întinse în fața castelului și au crescut cu sunetul cornurilor de vântătoare și mirosul parfumurilor de contesă rumenă în obraji. Deși predestinați studiului academic și educației alese, viața i-a aruncat în paturile cele mai cârpite ale societății. Influențați inițial de Rene Pricetau și John Lewis Brown, ei și-au găsit drumul în mijlocul boemei rebele. Sunt obișnuiți ai localurilor de noapte, sunt pasionați de femei, absint și opium, scuipă în microfoane, gesticulează pe corzi în cabaret și îmbătați de succes, sparg fețele tobelor din localuri și se uita sub crinolinelele fetelor.

Site: http://www.toulouselautrec.ro/
YouTube: https://www.youtube.com/user/ToulouseLautrecBand
Bandcamp: https://toulouselautrec.bandcamp.com/releases

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.