Bilete Toulouse Lautrec la Expirat / Backyard Acoustic Season 2019 - 11 iul '19, ora 18:00 - Expirat Halele Carol

Toulouse Lautrec la Expirat / Backyard Acoustic Season 2019

Expirat Halele Carol, București

joi, 11 iulie '19, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Toulouse Lautrec cântă pe 11 iulie, pe terasa Expirat Halele Carol, în cadrul Backyard Acoustic Season 2019.
Les Toulouse Lautrecs descind din familii aristocrate. Ei au copilărit pe pajiști verzi și întinse în fața castelului și au crescut cu sunetul cornurilor de vânătoare și mirosul parfumurilor de contesă rumenă în obraji. Deși predestinați studiului academic și educației alese, viața i-a aruncat în paturile cele mai cârpite ale societății. Influențați inițial de Rene Pricetau și John Lewis Brown, ei și-au gasit drumul în mijlocul boemei rebele. Sunt obișnuiți ai localurilor de noapte, sunt pasionați de femei, absint și opium, scuipă în microfoane, gesticulează pe corzi în cabaret și îmbătați de succes sparg fețele tobelor din localuri și se uita sub crinolinele fetelor.
 
În deschidere: Rockabella
 
Curajoasă și extrovertită, dar în același timp fragilă și sensibilă, muzica celor de la Rockabella explorează natura umană prin contrastele mereu-schimbătoare dintre lumină și întuneric, conexiune și distanță, sunet și liniște.
Rockabella este o trupă de indie rock din București, creată în jurul solistei și compozitoarei Teodora Morosanu. Concertele lor sunt experiențe intense de sunet, lumină și culoare, Teodora dezvăluind publicului poveștile intime și complexe ale cântecelor ei.
 
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCQAkCHiisVa2rZwErYkr4fg

Backyard Acoustic Season este o serie de concerte acustice cu artişti din scena românească de alternative, rock, indie, jazz etc. care cântă în serile de joi pe terasa Expirat Halele Carol. 
 
Din line-up-ul celei de-a patra ediții vor face parte The Mono Jacks, Robin And The Backstabbers, byron, Toulouse Lautrec, Grimus, Lucia, Pinholes, E.M.I.L., Implant pentru Refuz. 

Programul concertelor din sezon este următorul:

- 27 iunie: The Mono Jacks
- 11 iulie: Toulouse Lautrec
- 25 iulie: Grimus
- 1 august: byron
- 8 august: Robin And The Backstabbers
- 22 august: Implant Pentru Refuz
- 5 septembrie: Lucia & Pinholes
- 19 septembrie: E.M.I.L. 

Backyard Acoustic Season este organizat de Overground Music în parteneriat cu Expirat Halele Carol.

Urmăriți cele mai noi informații despre seria de concerte pe pagina de Facebook Backyard Acoustic Season: https://www.facebook.com/acousticseason.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.