Bilete URMA / Expirat / 14.11 - 14 nov '18, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

URMA / Expirat / 14.11

Expirat Halele Carol, București

miercuri, 14 noiembrie '18, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

După 15 ani de la nașterea formației la Cluj, URMA, una dintre cele mai îndrăgite trupe de alternative de la noi, se întoarce pe scena din Expirat.

Miercuri, 14.11. Open doors: 21:00

Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor

Str. Constantin Istrati 1. https://goo.gl/maps/txYLKnK87o92

Apreciați și recunoscuți pentru calitatea producțiilor discografice și a complexității show-urilor, prietenii de la URMA aduc cu ei, pe 14 noiembrie, un repertoriu care include piese noi de pe viitorul album, „Inima!ism”, piesele care ne-au cucerit sau cele descoperite pas cu pas pe parcursul călătoriei lor muzicale descrisă de cele 4 albume lansate până în prezent: „Nomad Rhymes”, „Anger As A Gift”, „Trend Off”, „Lost End Found”.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.